GREEN UP

Green up er et projekt financieret at Erasmus + og Odense Kommune Vi vil i 2022 og 2023 sætte fokus på vores relation til naturen for at vi alle bliver bedre til at passe på den. Formålet er at udvikle konkrete værtøjer, samt globale og lokale dimensioner til brug for undervisningen, samt t styrke samarbejdet med andre aktører som blandt andet Odense bibliotekerne, grønne foreninger som for eksempel ’Byhaverne’, ’Klimahaven’ og øvrige.

BESKRIVELSE
Vi vil gennemføre en række aktiviteter, der inkluderer naturen på forskellige leder.
Projektaktiviteterne, der finder sted både udendørs og indendørs, vil tage udgangspunkt i flere af FN’s verdensmål, der inkluderer naturen.
Målgruppen for projektet er undervisere indenfor folkeoplysningen samt øvrige aktører, der beskæftiger sig med bæredygtig udvikling.

Projektet er et samarbejde med Miejska Strefa Kultury w Łodzi i Polen. En folkeoplysende organisation, som vi har arbejdet sammen med i flere år.

Nogle af projektets aktiviteter foregår kun for danske undervisere - andre aktiviteter tilføjer projektet en europæisk dimension og foregår således fælles for begge partnere og deres undervisere: 1 international aktivitet i Lodz, Polen og 2 internationale aktiviteter i Odense.

/media/19690/cofundet.jpg
/media/19691/logotyp_green_up-mindre.jpg

Odense Aftenskole
Banevænget 22
5270 Odense N

Skoleleder: Jan Johansen

Telefon: 20 83 96 74

Mail: janjoh@mail.dk

CVR: 18764199


Medlem af Fora